Knipex

Filters
381 ProductenPagina 1 van 24

De tangenspecialisten

Ons basisidee is focus. Alleen als specialisten kunnen we onze klanten topprestaties bieden en overleven in de wereldwijde concurrentie. Daarnaast hebben we in meer dan 140 jaar een uitgebreide tang- en fabricagekennis opgebouwd die in elke KNIPEX-tang zit.

 

Maar wat we vandaag kunnen en weten, zal niet genoeg zijn voor de toekomst. Daarom werken we door het hele bedrijf aan continue verbetering - in producten, processen, onze organisatie en onze competenties.

 

Kwaliteit is doorslaggevend

Doorslaggevend voor de functie van een tang is de precisie: zonder precisie is er geen betrouwbaar knippen, vastgrijpen en vormgeven, maar ook geen spelingsvrije bediening. Door de nauwe toleranties, die we garanderen volgens de moderne productietechnologie, kunnen we voldoen aan onze strikte kwaliteitsspecificaties.

 

We bereiken deze specificaties door strikte metingen en een breed scala aan tests - na de afzonderlijke productiestappen en aan het einde van het hele proces. We gebruiken de nieuwste meettechniek en duurtestsystemen, maar ook praktijkgericht routinematig testen met de hand.

 

Om ervoor te zorgen dat onze tangen voldoen aan uw verwachtingen en onze hoge eisen, gebruiken we alleen geselecteerde staallegeringen die volgens onze specificaties zijn gewalst.

 

Innovaties van de "denktank"

Voortdurend betere tangen - dat is de leidraad, waaraan we onze volledige competentie en creativiteit besteden aan de uitvoering. We ontwikkelen nieuwe tangen en optimaliseren bestaande modellen zodat het werk nog effectiever en handiger wordt.

 

Daarom blijven we met onconventionele oplossingen komen die de norm stellen: nieuwe manieren van krachtoverbrenging, eenvoudigere en snellere bediening, de combinatie van verschillende functies in één tool en fantasierijke probleemoplossers voor speciale toepassingen. Dit bespaart energie en tijd en u behaalt met minder inspanning betere werkresultaten.

 

Onze meer dan 400 machines bevatten specialistische kennis die generaties lang is opgebouwd. We bouwen veel van de machines zelf; We stemmen de gekochte artikelen af op onze speciale wensen. In veel gevallen programmeren wij ook zelf de software voor het aansturen en bedienen van de machines.