GOEIE DINGEN STEAK & BURGER
113146
Met sommige stukken vlees moet je niet te veel kloten; vaak is peper en zout met eventueel wat knoflook al genoeg. Maar als je echt eens uit je dak wilt gaan, zonder dat de kruiden er overheen rammen MOET je mijn Steak & Burger Rub eens proberen! Niet normaal op een gegrilde steak zoals bavette, sukade, entrecote of ribeye. Maak ook eens je eigen hamburgers hiermee en ik weet zeker dat je gasten eventjes rechtop gaan zitten…
Oja, deze BBQ rub werkt eigenlijk andersom, als een soort ‘reverse rub’…! Het werkt het mooiste als je deze kruiden pas ná het grillen van je steak eroverheen strooit! Laat hem dan eventjes rusten onder een stukje aluminiumfolie (losjes).
Lees meer
- Eigenschappen
- Eigenschappen Fabrikant
- Omschrijving
- Documenten
- Certificaten
- Videos
- Handleidingen
- Tekeningen
- Deeplink
- Extra informatie